...El Joan Petit quan balla, ara balla amb ElDit...

17/11/12

RECol.lecció de peixos

Us deixem amb tres imatges representatives del taller familiar/performance/instal·lació que ElDit ha fet avui al REC Stores, seguit de l'ideari que ens ha motivat a dur a terme aquesta proposta.

RECol.lecció de peixos pren com a base, una crítica simpàtica cap a la contaminació que va patir el riu Anoia en el seu moment per part de les adoberies, amb la finalitat que, tothom qui la revés, pugués extrapolar-la al planeta a nivell global.

Però no contents només amb això, vam decidir de fer aquest "taller familiar" es realitzaria a partir de materials reciclats i reutilitzats, doncs, per aconseguir un planeta més nèt s'ha de seguir el principi de les tres "R": Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Finalment, veient el marc que ens envoltava, el taller concluia amb la proposta que, qui volgués, deixés la seva obra a la "peixera" (on treballàvem), per tal que, tothom qui passés per allà, pugués gaudir de la feina dels altres. 
Amb una voluntat gens materialista, proposàvem just el contrari de la finalitat que arrossegava a tothom al REC en el dia d'avui (adquirir). 
La nostra idea, expresada mitjançant un taller motivat a partir d'una història basada en fets reals, era, doncs, donar. Donar peixos, donar idees, donar punts de vista, donar... a tothom qui s'acostava a la "peixera".

En els propers dies farem un video amb un recull de fotos de tots els peixos que han quedat exposats.

Moltes gràcies a tothom qui s'ha animat a participar, qui s'ha animat a donar (grans i petits)!!!


No hay comentarios: